sábado, marzo 25, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

02/10/2019

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat, avui dimecres dos d’octubre, la concessió del permís d’instal·lació i obra per a l’adequació d’accés al públic i visites guiades a la Cova de s’Aigua de la urbanització de Cala Blanca de Ciutadella.

El Consell Insular de Menorca, per la seva banda, ja té redactats els plecs per iniciar el procediment de licitació de l’obra, que compta amb un pressupost de 292.608.68€, pressupost que es cobrirà amb el conveni interadministratiu subscrit entre l’Agència de Turisme Balear (AETIB) i el Consell Insular de Menorca.

En aquest sentit, cal recordar que el mes de juliol del 2017 es va adjudicar el projecte a l’empresa Sadim Ingenieria (Sociedad Asturiana de Diversificación Minera, s.a.) per la posada en marxa de l’obertura de la Cova de s’Aigua i que durant el procediment es va esmenar una deficiència per donar compliment a la Llei d’Accessibilitat Universal perquè hi pogués haver un recorregut adaptat sobre l’espai públic, des del carrer a la caseta de recepció i banys, i a la cota d’entrada de la cova, per la qual cosa s’haurà d’instal·lar un elevador motoritzat.

Com es destaca des de les dues administracions, es tracta d’un projecte complex, pioner a Menorca, la tramitació del qual no ha estat fàcil. Tanmateix, la coordinació entre l’Ajuntament i Consell ha estat constant perquè es tracta d’una prioritat dels equips de govern.

Finalment, cal destacar que la intenció de l’equip de govern de l’Ajuntament de Ciutadella és dur al planari del mes d’octubre, la bonificació del 95% de l’ICIO, entenent que es tracta d’una obra d’interès municipal i d’utilitat pública.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular