miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

30/09/2019

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha acordat, aquesta setmana, adjudicar a l’empresa J. Allès Impremade SL els treballs de reparació, restauració i substitució de la fusteria exterior de la Casa de Cultura de Ciutadella.

L’import total de l’actuació és de 44.900 €, que seran finançats al 50 % entre l’Ajuntament i el Consell Insular, dins el marc del Pla Territorial d’Instal·lacions i Equipaments Culturals (PTIEC) del 2019.

Cal recordar que, a mitjana dècada dels vuitanta, es va realitzar la rehabilitació de l’antic hospital de Santa Magdalena, que amb aquella actuació es va convertir en la Casa de Cultura de Ciutadella, un immoble que incloïa, entre altres serveis, la Biblioteca Pública Municipal.

Des d’aquell moment no s’han tornat a dur a terme obres importants de manteniment en la fusteria exterior; per la qual cosa en aquests moments es troba força malmesa, i arriba al punt que fins i tot presenta perill de despreniment d’alguns elements.

És per açò que des de l’Àrea de Cultura i Patrimoni de Ciutadella s’ha volgut executar una actuació de caràcter urgent de canvi de gran part de la fusteria existent i de reparació d’altres elements.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular