miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

26/09/2019

L’Ajuntament de Ciutadella fa una crida oberta a la ciutadania per prendre part en l’aturada laboral de dia 27 a favor del clima, que tindrà lloc el proper dia 27 de setembre, de 12 a 12.15 h, a la porxada de la casa consistorial. S’ha organitzat la lectura d’un manifest i una actuació musical de Leonmanso davant la porta principal de l’edifici.

A la vegada, la crida es fa extensiva a la manifestació que aquell mateix dia ha de tenir lloc a Maó, a les 19 h, a la plaça de l’Esplanada. Per a facilitar la participació a la manifestació, el Departament de Mobilitat del Consell Insular reforçarà la línia de bus que surt a les 17.30 h de la Via Perimetral, o del carrer Mascaró Passarius, de Ciutadella; el preu del trajecte serà d’1 €.

La gent que vulgui usar aquest servei especial haurà de comprar l’entrada de manera anticipada a l’OAC o directament al bus, si n’hi ha disponibilitat. Els busos de retorn sortiran a les 22.15 h de l’estació de Maó.

Per a aquelles persones que no puguin agafar el bus, es proposa que es comparteixi vehicle; el punt de trobada serà a la plaça de la Pau, a les 17.30 h.

La mobilització general que s’ha de viure arreu de l’illa de Menorca, l’organitza la Plataforma de Menorca pel Clima; és la mateixa entitat que també va organitzar l’activitat “Canta a favor del clima”, celebrada el passat cap de setmana a la plaça de la Catedral i a ses Voltes de Ciutadella.

L’equip de govern municipal, en aquest sentit, recorda que durant el passat Plenari va aprovar la declaració d’emergència climàtica.

Per a més informació, vegeu també la nota de premsa del GOB en relació amb la manifestació i la crisi climàtica.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular