miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

25/09/2019

Tretze comerços del municipi de Ciutadella prendran part en la Fira d’Estocs d’enguany, prevista per als propers dies 4, 5 i 6 d’octubre. Com en passades edicions, la cita firal tindrà lloc a la Sala Polivalent del Canal Salat.

Obrirà les portes a les 10 h del matí de divendres, dia 4, en horari ininterromput, fins a les 21 h. El mateix horari es mantindrà l’endemà, dia 5. Però durant la darrera jornada s’escurçarà i serà entre les 10 i les 20 hores.

Suposa, com s’ha demostrat en edicions precedents, una bona oportunitat per a comprar amb els diferents descomptes i les promocions que oferiran els comerços participants. En l’edició de 2019, que serà la dotzena, comptarà amb la participació de tretze comerços, que són els següents:

BEBELIN – ESPARTERIA CA’N MAGÍ – TOP SPORTS – ECOLÒGICA DE MENORCA – CONFECCIONS CAYMARIS – PERFIL SABATES – PERFIL ROBA – PUERTO PIEL – LUNA MODA – JUGETTOS – MAGDA ROBA INTERIOR – MARAGDA SABATES – NAI’F

S’hi preveuen actes complementaris per dinamitzar-hi l’afluència de públic. Així, el divendres 4, a les 17.30 h, s’hi duran a terme jocs populars a càrrec d’Es Xivit; i el diumenge 6, a les 12 h, hi tindran lloc ballades populars a càrrec de Femefolk.

Us hi esperam a tots!

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular