miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

24/09/2019

L’Ajuntament de Ciutadella us convida a assistir a la presentació del Cens d’Activitats Comercials i de Serveis el proper dimarts 24 de setembre, a les 20.15 h, al Saló Gòtic de l’Ajuntament de Ciutadella.

A l’acte hi assistiran comerciants de diferents tipus de negocis de la nostra ciutat, així com ciutadans interessats en el comerç de Ciutadella. A la ponència s’exposaran de manera sintètica les principals dades extretes del treball de camp realitzat pel tècnic del Cens Comercial del programa Joves Qualificats 2018-2019 de l’Ajuntament de Ciutadella. Hem de destacar que SOIB JOVE – QUALIFICATS ENTITATS LOCALS 2018, ha estat finançat amb fons del SOIB, i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE), juntament amb el SEPE.

Hem de destacar que aquest és el segon cens comercial que presenta l’Ajuntament de Ciutadella (després del presentat el 6 de juny de 2018). És important remarcar que aquest és un compromís amb els comerciants i botiguers adquirit pel Departament de Comerç de l’Ajuntament (iniciat per l’antiga regidora Noemí Camps i que actualment segueix vigent amb la nova regidora Sandra Moll), amb l’objectiu d’actualitzar el cens comercial com a mínim cada dos anys.

Així doncs, el nou cens serà una eina clau per a la modernització dels establiments i la sensibilització dels consumidors locals, que no hauria estat possible sense la col·laboració conjunta entre l’Ajuntament i els diferents agents econòmics del municipi. La finalitat és transmetre com és d’important la participació del ciutadà en el manteniment del comerç local i de proximitat a la nostra ciutat.

Us hi esperam a tots.

Gràcies per la vostra atenció.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular