miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

24/09/2019

Un total de vint-i-una propostes temàtiques, entre tallers, navegacions i visites guiades per la ciutat, componen la proposta del programa Ara que tenc temps, adreçat a la gent de més de 55 anys del municipi de Ciutadella, per a la temporada 2019-20. Tots es desenvoluparan entre aquest mes d’octubre i el març de l’any vinent.

Al document adjunt hi teniu més detalls de cada taller.

D’entre les visites guiades, enguany cal destacar-ne una a l’estació arqueològica de Son Catlar, d’incorporació recent al patrimoni públic arran de la seva compra per part del Consell Insular de Menorca. I també les visites al medi urbà de la ciutat.

Com és natural, les places seran adjudicades seguint l’ordre de les sol·licituds. Finalment, per a aquelles activitats que suposen una continuació d’anys anteriors, hi tindran prioritat les persones que inicialment haguessin quedat en llista d’espera en passades edicions, i aquelles altres per a les quals sigui la primera ocasió que les realitzen.

INSCRIPCIONS

De l’1 al 8 d’octubre, de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h, al Centre Municipal d’Art del carrer del Seminari, 5. Tel. d’incidències durant el programa: 971 38 10 50 (Ext. 4204)

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular