miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

20/09/2019

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella va aprovar, dimecres passat, l’adquisició d’una nau qualificada urbanísticament com a zona d’espai lliure (zona verda) ubicada al Camí Vell de Maó del terme municipal de Ciutadella, i que es destinarà a aquest ús.

Es tracta d’un immoble situat al número 10 de la via, que està afectat urbanísticament com a sistema d’espai lliure, i, per tant, era expropiable en qualsevol moment. Tot i açò, l’equip de govern ha optat per la via de la compravenda, i no per l’expropiació, atès que els propietaris han acceptat el preu proposat per l’Ajuntament. L’operació s’ha tancat amb 27 propietaris de l’immoble, tot i que han delegat la representació per a les negociacions en tres d’aquests propietaris.

D’aquesta manera, l’acord s’ha tancat per un preu de compra de 228.418,70 €. La parcel·la té una superfície de 871 m2, amb 761 m2 de superfície edificada. Cal destacar que el 100 % de l’import a satisfer està finançat amb fons del Consell Insular de Menorca, en el marc del Programa Insular de Cooperació (PIC) 2019.

Es dóna la circumstància que en aquesta plaça s’iniciaran dintre d’aquest any diferents obres de millora en una primera fase, encara que la nau queda al marge d’aquest projecte perquè no estava en mans de l’Ajuntament quan es va dissenyar l’actuació. Serà en una segona fase quan s’inclourà aquest immoble en el projecte, primer per enderrocar-lo i després per destinar l’espai resultant a zona verda municipal.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular