miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

02/09/2019

Per a la temporada esportiva 2019-2020 es presenta una nova proposta esportiva que pretén conviure amb l’actual oferta que clubs, entitats i empreses ofereixen als nostres fillets i filletes en edat escolar.

El model esportiu està inspirat en el projecte Ciutadella Ciutat Educadora, i prioritza dos aspectes:

– La salut i el benestar dels nostres fills i filles, amb una metodologia esportiva basada en una pràctica esportiva variada i que agradi a tots, amb independència del rendiment.

– La voluntat de seguir la legislació esportiva autonòmica, que promou en l’edat escolar (fins als 15 anys) una pràctica multiesportiva i la inclusió dels valors esportius.

L’Ajuntament convida clubs i famílies a participar en EDUQUEM AMB L’ESPORT, com a proposta que ha de conviure amb altres propostes igualment vàlides dins el nostre municipi.

Les inscripcions es duran a terme al Pavelló Municipal d’Esports o a les diferents entitats esportives que s’han acollit al programa Eduquem amb l’Esport, dins els terminis establerts per a cada activitat. Podeu veure la informació ampliada i els requisits d’inscripció fent clic AQUÍ.

Per a les activitats pròpies de l’Àrea d’Esports, les dates i els requisits necessaris seran els següents:

LLOC: Oficines del Pavelló Municipal d’Esports

DATES:

Per als alumnes del curs passat (2018-19):

del 9 al 13 de setembre

Per als nous alumnes del curs 2019-20:

a partir del 17 de setembre

(fins que hi quedin places)

HORARI: 9.30 – 12.30 h / 16.30 – 19.30 h

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular