domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

29/08/2019

L’Ajuntament ha aprovat la modificació del contracte de Vigilància, Salvament i Socorrisme al municipi que explota Marsave per afegir-hi una puja de 35.448, 83 en la dotació anual i d’aquesta manera permetre adaptar les retribucions dels socorristes al nou conveni col·lectiu del sector i a la pujada del salari interprofessional.

En total es beneficiaran d’aquesta mesura, que s’aplicarà de forma retroactiva, un total de 30 treballadors de l’empresa.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Servera, ha destacat aquesta millora i el fet que en els darrers anys, ja des de l’anterior legislatura, l’equip de govern ha anat augmentant la dotació econòmica que destina al salvament i la vigilància de platges (ha passat de 290.000 a 350.000 euros).

L’objectiu és apropar-se cada cop més a les recomanacions que la Direcció d’Emergències va fer mitjançant la instrucció tècnica. Ciutadella compleix el Decret 2/2005 i el decret 27/2015 de mesures mínimes de Seguretat i protecció de ses platges de les Illes Balears. És més en molts dels seus apartats per damunt del que estipula la normativa. 

Actualment Ciutadella compta amb 9 platges vigilades:

  • 5 d’urbanes ( Cala’n Blanes, Santandria, Cala Blanca, Cala´n Bosc i Son Xoriguer )
  • 4 de verges ( La Vall, Son Saura, Turqueta i Macarella)

A més, el municipi té operatives dues embarcacions de vigilància: una per la zona del sud amb base al Port Esportiu de Cala’n Bosc, i l’altra a la zona nord amb base a Les Fontanelles.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular