viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

20/08/2019

 L’Ajuntament de Ciutadella ha nomenat per sorteig a Núria Picó Marquès com a representant del municipi a les Festes de Sant Nicolau 2019, que es celebraran a Es Mercadal i a dalt El Toro els propers dies 14 i 15 de setembre, respectivament Matilde Huertas Hernandez serà la representant suplent. En total hi han optat 11 persones (4 dones i 7 homes).

A la Sala de Juntes de l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca avui matí s’ ha procedit a la realització del sorteig públic per nomenar el/la representant de Ciutadella a la qualcada de les Festes de Sant Nicolau 2019, que es celebraran a Es Mercadal i a dalt El Toro els propers dies 14 i 15 de setembre, respectivament.

Després de presentar la pertinent instància sol·licitant-ho, i dins el termini establert a tal efecte, participaven en el sorteig les següents persones aspirants al nomenament: Josep Anglada Barba, Núria Picó Marquès, Àngel Saurina Benejam, Jaume Servera Prats, Núria Moll Salord, Pablo Bosch Bosch, Sergi Silvela Orell, Matilde Huertas Hernández, Víctor Adrián Uris, Pau Pons Pons i Maria Antonia Gomila Triay.

El sorteig ha comptat amb l’assistència de la regidora de festes, Gràcia Mercadal Marquès, i de diverses persones interessades.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular