lunes, junio 5, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

Imatge08/08/2019

El servei de Medi Ambient informa que ahir dimecres la Junta de Govern va adjudicar a l’empresa INAY Energias S.L. les obres d’una instal·lació solar fotovoltaica de 60 kW de potència per a autoconsum a la coberta de la Piscina Municipal Tita Llorens.

Les obres s’han adjudicat per un import de 131.755,69 € (IVA inclòs) i està previst que quan just es signi el contracte amb l’empresa adjudicatària comencin les actuacions a la coberta de l’edifici. El projecte, redactat per l’enginyer industrial Xavier Genestar, inclou la impermeabilització de part de la coberta que es troba en mal estat.

Amb aquesta actuació, s’aconseguirà una producció estimada d’energia de 100.670 kW per any, que serà consumida al 100% per la mateixa instal·lació, el que suposarà un estalvi del 26% del consum elèctric de la Piscina Municipal i deixar d’emetre cada any a l’atmosfera un total de 38.000 kg de CO 2.

Amb aquesta actuació l’Ajuntament de Ciutadella segueix amb la incorporació d’energies renovables als edificis municipals, com ja es va fer a la coberta del Pavelló i a les cases des Pinaret, i ja s’està treballant en altres instal·lacions d’energia solar fotovoltaica en altres edificis i aparcaments públics.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular