viernes, septiembre 29, 2023

Día Internacional de las Personas Mayores: Lectura del Manifiesto

MANIFIESTO DÍA INTERNACIONAL DE LAS PERSONAS MAYORES...

‘A Prop Teu’ gestiona más de 6.000 incidencias en los últimos cuatro años

La plataforma municipal ‘A Prop Teu’ gestionó...

INAUGURADA LA FERIA MEDIEVAL 2023 EN QUINTANAR DE LA ORDEN

FacebookTwitter Este viernes 22 quedó inaugurado el mercado...

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

Imatge12/07/2019

Dimecres es van acabar les obres de construcció del rocòdrom, que va sortir com a projecte més votat en el procés participatiu engegat per l’Ajuntament l’any passat: un nou equipament per al gaudi dels joves i els amants de l’escalada a Ciutadella. L’estructura compta amb quatre cares, una de les quals estarà adaptada per a persones que s’inicien en aquest esport.

El rocòdrom s’ubica als terrenys del costat de sa Platja Gran i davant la piscina descoberta, també instal·lació esportiva municipal. Es va proposar aquest espai perquè és pròxim als instituts i és a l’aire lliure, fet que hi donarà total llibertat d’accés. D’aquesta manera, es pretén afavorir la pràctica de l’esport d’escalada al municipi. Fins ara, les persones que volien fer escalada s’havien de desplaçar a altres municipis, com Ferreries i Sant Lluís, on ja hi ha unes instal·lacions.

Les obres del rocòdrom s’han executat en un termini de tres setmanes. L’estructura que s’ha projectat té quatre parets, amb diferents nivells de dificultat. Una d’aquestes és, de fet, per a persones que s’inicien en aquest esport.

L’Ajuntament i la secció d’escalada de la Unió Excursionista de Menorca (UEM) preparen un conveni de col·laboració per implicar l’associació en el manteniment de la instal·lació i fomentar-ne un bon ús entre la ciutadania.

Una de les primeres activitats que es vol organitzar conjuntament a l’inici del curs escolar és una jornada de portes obertes per donar a conèixer l’esport d’escalada i animar els no-aficionats a emprar el nou espai.

Tanmateix, atès que és un equipament d’accés lliure i que ja es pot utilitzar, es demana que les persones que hi vulguin practicar l’escalada facin un ús responsable del rocòdrom i s’atenguin a les normes que hi ha especificades al cartell que hi ha a la instal·lació.

L’Ajuntament valora molt positivament aquest procés de participació ciutadana i el seu resultat, perquè ha estat una manera de donar veu a les necessitats de la ciutadania, d’implicar-los en la gestió pública i fer-los responsables de la construcció de la nostra ciutat.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular