lunes, junio 5, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

Imatge12/07/2019

Ara que els experts consideren perfectament controlat l’incendi forestal de la muntanya Mala, l’Ajuntament de Ciutadella fa públic l’agraïment a totes les unitats tècniques i humanes que han fet possible la intervenció eficaç en el succés.

Tot i les greus dificultats d’accés terrestre a la zona de l’incendi, ha quedat ben palès que l’alta qualificació dels efectius desplaçats i la ràpida mobilització aèria han resultat determinants per extingir un incendi que, per sort, ha quedat reduït a un mínim impacte forestal i mediambiental no superior a mitja hectàrea de terreny. Moltes gràcies i felicitacions a tota la gent que s’hi va veure mobilitzada: efectius dels Bombers de Menorca, la nostra Policia Local, la Guàrdia Civil, Protecció Civil, els experts d’IBANAT i, també, la dotació de l’helicòpter i l’avió de l’Institut Balear de la Natura, expressament desplaçats des de Mallorca a la zona de perill. Gràcies també a la tripulació del veler que, tot navegant per aigües del nord de l’illa, van alertar del fum que emergia d’aquell punt de la geografia.

Es fa imprescindible que l’Ajuntament reiteri les recomanacions a tota la població, perquè ens cal ser molt previsors i pregar la màxima precaució davant un estiu que s’ha presentat amb unes elevades temperatures, després d’una primavera d’escasses pluges. És cert que els especialistes d’IBANAT han considerat fortuït per l’acció d’un llamp el foc declarat dimecres a la muntanya Mala, sense cap responsabilitat humana, però és convenient reiterar una alerta a les bones conductes personals. Gràcies de nou. Ciutadella reitera l’agraïment als efectius que han resolt l’incendi de manera tan favorable.

Ajuntament de Ciutadella

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular