miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

02/07/2019

Un equip de govern plural, liderat per PSM Més per Menorca, i amb les veus de PSIB- PSOE Ciutadella i Unides Podem-GxC regirà l’Ajuntament de Ciutadella després que els tres par ts hagin tancat l’acord 2.0 de governabilitat per la legislatura 2019-2023.

El pacte permetrà a l’equip de govern aprofundir de forma conjunta en les accions ja iniciades en el mandat anteriors i posar en marxa d’altres inicia ves de progrés d’acord a la loso a compar da de fer de Ciutadella un municipi d’oportunitats amb una economia diversa, de producte local, de comerç de proximitat, d’ajuda a les petites i mitjanes empreses i sense oblidar el turisme com a un dels principals motors que tenim. Tot tenint en compte la voluntat dels tres actors de govern de Ciutadella de fer una ciutat per a les persones, que prima el desenvolupament social, i que es compromet decididament amb la cultura, la sostenibilitat i els valors mediambientals com l’eina principal que ha de permetre caminar cap a un futur sostenible i d’equitat per a totes i tots.

PSM Més per Menorca, -PSIB-PSOE Ciutadella i Unides Podem signen un document per aquest mandat (acord 2,0 de governabilitat) que pretén erigir-se com el de ruta sobre la qual desenvolupar els eixos de govern dels pròxims mesos i amb la voluntat d’aconseguir unes fites que els permetin continuar gaudint de la confiança dels ciutadellencs i les ciutadellenques tal com va succeir a les eleccions del 26 de maig, on la majoria dels ciutadans van apostar per una política de con nuïtat encapçalada per PSM-Mes per Menorca.

L’oposició es composa pel Partit Popular, amb Antoni Juaneda com a portaveu; i Ciutadans, amb la portaveu Ana Maria Pons.

Quant a l’organització administrativa, l’Ajuntament de Ciutadella tendrà tres grans àrees (Organització i Seguretat, Territori i Entorn i serveis urbans i Socioeduca va i de dinamització econòmica) de les quals emanaran tots els serveis municipals tal com es pot veure a l’esquema adjunt.

El Ple del cartipàs està previst per l ’11 de juliol tot i que, segurament, entre dijous i divendres, mitjançant decret d’alcaldia, els regidors rebran ja les delegacions per poder iniciar de forma efectiva la feina del mandat 2019-2023.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular