miércoles, septiembre 27, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

18/06/2019

L’Ajuntament de Ciutadella treballa en els darrers preparatius per les festes de Sant Joan que diumenge van donar el seu tret de sortida amb la celebració del dia des Be. Dissabte a vespre els festers encendran el caliu dels dies grans de les festes.

El dia des Be es va celebrar amb molt de sentiment, alegria i tradició i sense incidents destacables.

Per els dies 23 i 24, la brigada municipal i el serveis contractats treballen en la posada apunt de la ciutat amb la posada de llums, muntatge de les tarimes, senyalització, arena, focs…

Pel que fa al dispositiu del pla director de seguretat de les festes de Sant Joan, per enguany s’han inclòs millores importants. Per primer cop des de la seva implantació, s’aconseguirà la participació del 100% d’efectius de seguretat privada i d’auxiliars de servei que estableix el pla director, així com amb càmeres de comptatge que en temps real anirà informant de l’aforament al caragol des Born i als jocs des pla.

A més comptarà amb el 100% dels efectius de la Creu Roja, el 100% dels efectius de Voluntaris de protecció civil, 4 policies tutors de Mallorca, un 10% més d’efectius de Policia Nacional a més dels voluntaris de Sant Joan. 36 persones ja s’hi han apuntat i hi ha temps fins dia 19 de juny per poder formar part dels voluntaris.

Pel que fa als efectius de la Policia Local, es cobrirà, de mitjana, el 56% corresponent als objectius ordinaris i al pla director de seguretat. En aquest sentit, els ajuntaments de Menorca han fet el possible per a arribar a un acord amb l’Agrupació Sindical de Policies Locals de Menorca (ASPLM) per assegurar el reforç de policia local a les diferents festes patronals de Menorca, però malauradament, de moment, no ha estat possible. És important destacar que els reforços de Policia Local són voluntaris (són els propis efectius el qui han de manifestar la seva voluntat de participar) i no obligatoris.

En tot cas, la professionalitat dels efectius de la Policia Local de Ciutadella, juntament amb la resta d’efectius esmentats anteriorment, i l’estima i el respecte de tot el poble de Ciutadella i dels que ens visiten permetrà poder gaudir d’unes bones festes de Sant Joan. 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular