miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

13/06/2019

Animem a tots els qui estimen la festa a que es sumin a la iniciativa i participin com a nous voluntaris/es a les festes de Sant Joan d’aquest any 2019.

Us recordem que la principal labor que du a terme el voluntariat és la de formar passadís als Jocs des Pla. Ser voluntari/a és totalment compatible amb viure i gaudir dels jocs.Es tracta d’un acte d’estima cap a les nostres festes, per tal que aquesta conservi la seva essència.

Aquest any, per agrair la col·laboració, l’Ajuntament ha impulsat la creació d’aquesta divertida i santjoanera camiseta, dissenyada per la il·lustradora Aina Sastre que reflexa els valors de les persones voluntàries.

En cas d’estar interessats en participar com a voluntaris/es, podeu omplir el formulari d’inscripció i enviar-lo per correu electrònic al Servei de Comunicació i Protocol, on se vos facilitarà tota la informació necessària a l’efecte. Les inscripcions estan obertes fins dia 19 de juny.

Correu electrònic: [email protected]

Horari d’atenció al públic: De dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Telèfon: 971 38 10 50 (ext. 241)

Ubicació: Plaça des Born, 15, 07760 Ciutadella de Menorca

En aquest sentit, l’Ajuntament de Ciutadella vol destacar expressament la labor que, des de fa ja uns quants anys, venen desenvolupant els grups de voluntaris de Sant Joan, vital per a fomentar la conscienciació de la importància de que ciutadellencs i ciutadellenques faixin passadís als jocs per a que els cavalls i cavallers puguin córrer amb seguretat, i que tant la gent del poble con tots els visitants puguin gaudir-los amb la mateixa intensitat molts anys més. Sense la teva implicació no serà possible.

Comptem amb tu!

Omple el formulari d’inscripció:

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular