miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

13/06/2019

El passat dissabte 8 de juny es va celebrar, un any més, a la plaça de l’Hospital, una festa de Sant Joan ben especial amb la representació de l’obra costumista Foc i Fum. L’Ajuntament vol fer públic el seu agraïment a totes les persones que han fet possible aquest capvespre de festa, de somriures, de complicitats i d’alegria, als vertaders protagonistes, les persones grans i, molt especialment, les persones usuàries del Servei d’Ajuda a Domicili, les persones residents de la Residència Geriàtrica Municipal i del Centre Sociosanitari Santa Rita, que, amb la seva vitalitat i ganes de festa, ens van transmetre l’essencial d’una festa que petits i grans gaudim aliens al pas dels anys.

No podem defugir d’agrair molt especialment a l’Associació Democràtica de Jubilats i Pensionistes, amb el seu president Luís Delfa al capdavant, la disposició i l’ajuda que ens ha brindat en tot moment. Gràcies també a Maribel Silvent, la directora de teatre que ha sabut formar i liderar un equip d’actors que, de forma totalment altruista, ens han fet passar un capvespre ben especial; a na Paqui Florit, na Francisca; a Biel Genestar, l’amo en Joan; a Martí Servera, en Bartomeu; a Toni Pedrol, en Carralet; a Francisco Mesquida, en Rafel; a na Imma J. Cortés, na Maria; a Joan Oleo de la Parra, en Perico; també als dos civils, n’Esteve Mercadal i en Bartolomé Genestar; i molt especialment als fillets i filletes, n’Adrià, na Marta, en Xavier, en Marc i en Francesc.

A totes i tots ells, gràcies.

Finalment, als infants, joves, adults i a les persones grans que ens arreplegarem per gaudir d’un capvespre festiu, MOLT BON SANT JOAN!

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular