miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

05/06/2019

Amb una previsió d’assistència de ben bé sis-cents alumnes de primària, l’Àrea Municipal d’Igualtat de l’Ajuntament de Ciutadella convoca una activitat escènica que vol fomentar entre els ciutadans més menuts l’equitat de gènere. Serà a la Sala Multifuncional del Canal Salat els dies 6 i 7 de juny, amb la representació de l’espectacle teatral i musical titulat Sivolspots.

Sota la direcció del professor Víctor Genestar, la representació s’adreça a escolars del segon i tercer cicles de primària de les escoles Margalida Florit, Consolació, Sant Francesc de Sales, Mare de Déu del Toro i Pere Casasnovas, amb un grup d’actors i actrius que formen part de l’alumnat de teatre musical de l’Escola Municipal de Música i Arts Escèniques.

Els horaris seran els següents: dia 6, a les 12 h per als alumnes; i a les 20 h en una sessió oberta a les famílies; i dia 7, a les 10 h i a les 12 h també per al conjunt dels alumnes dels cinc centres esmentats.

La idea de l’espectacle és transmetre que els rols de cadascú han de ser triats lliurement, segons el que volem i sense prejudici que calgui el trencament dels estereotips de gènere.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular