miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

03/06/2019

Per a les festes de Sant Joan de 2019, l’Ajuntament de Ciutadella disposa d’un total de 40 localitats situades a les grades de la plaça des Born (dia 23 de juny) i de 30 as Pla (dia 24) destinades a les persones grans que presenten mobilitat reduïda i per a les persones amb discapacitat, per tal que puguin gaudir del Caragol des Born i dels Jocs i de les corregudes des Pla.

Les persones grans amb mobilitat reduïda poden passar fins al dilluns 17 de juny per les dependències municipals de Serveis Socials, a l’edifici de Ca sa Milionària, carrer Camí de Maó 102, en horari de 9 a 14 h, per tal de fer la petició per poder assistir-hi. S’hi ha de presentar la documentació que acrediti els greus problemes de mobilitat o un informe mèdic que així ho justifiqui, acompanyada del DNI de la persona sol·licitant, així com de la persona acompanyant en cas que se’n necessiti.

Les persones amb discapacitat han de passar també, fins al dia 17 de juny, per la Fundació de Persones amb Discapacitat Illa de Menorca, al carrer Bijuters 3, de Ciutadella, en horari de 9 a 14 h, per tal de fer la petició per poder assistir-hi. S’ha de presentar el full que justifica el grau de discapacitat, acompanyat del DNI de la persona sol·licitant, així com de la persona acompanyant en cas de necessitat. 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular