miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

31/05/2019

El dimecres vinent, dia 5 de juny, l’Ajuntament de Ciutadella organitza una sèrie d’activitats amb la col·laboració dels alumnes del Programa SOIB 30 Ens Movem pel Medi Ambient en motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. Estan dirigides especialment als alumnes de 5è de primària a 2n d’ESO, i també al públic en general.

Dimecres dia 5 de juny:

Programa d’activitats desenvolupat a cadascun dels centres educatius de Ciutadella per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient.

A LA PLAÇA DES PINS de 9.30h a 13.30h

Mercat d’Intercanvi per alumnes de 5è a 2n d’ESO. Mostra “Tria el teu Paradís».

“La diversió pot venir d’on menys t’ho esperes!”. Mostra de jocs tradicionals i d’altres fets amb material reciclat.

Activitat “Conviure amb la fauna silvestre de Menorca”.

A les 12h, minut de silenci i lectura pública del Pacte pel Medi Ambient, elaborat l’any passat pelsalumnes de 5è i 6è de primària de Ciutadella, i al qual hi va donar suport el Plenari Municipal.

El Dia Mundial del Medi Ambient (DMMA) se celebra el 5 de juny a tot el món. Aquesta celebració va ser establerta per l’Assemblea General de les Nacions Unides en la seva Resolució (XXVII) del 15 de desembre de 1972, i amb la qual es va iniciar la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient Humà d’Estocolm (Suècia).

El Dia Mundial del Medi Ambient és un dels principals vehicles pels quals l’Organització de les Nacions Unides estimula la sensibilització mundial entorn del Medi Ambient i intensifica l’atenció i l’acció política.

Des de l’Ajuntament us convidam a participar!

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular