lunes, junio 5, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

22/05/2019

Dissabte passat va tenir lloc a la plaça de la Catedral de Ciutadella una taula informativa preparada per un grup de joves estudiants de l’IES Maria Àngels Cardona (que formen l’associació CAMI, canvi a favor del medi Ambient i la igualtat), amb l’objectiu de donar a conèixer als ciutadans la iniciativa “Ara de bo, ara va de got”.

L’Ajuntament informa que els particulars i els establiments (bars, restaurants, supermercats) que vulguin un estoc de gots per a les festes poden fer la comanda prèvia de l’1 a l’11 de juny de 2019, enviant un missatge a: [email protected] o contactant amb l’Ajuntament de Ciutadella a [email protected] Tel. 971 48 41 53 (Ext. 264). El Consorci de Residus de Menorca promou en l’àmbit insular aquesta campanya, i hi col·labora la Fundació de Persones amb Discapacitat.

Per a més informació, clica AQUÍ 

L’Ajuntament de Ciutadella, conscient de la importància de la conservació del medi ambient i de la seguretat de les festes, ha acordat implicar-se en aquesta iniciativa de reducció de l’ús de plàstics durant les festes de Sant Joan.

Fem de Ciutadella una ciutat respectuosa amb el medi ambient; i de Sant Joan, unes festes millors!

Gràcies per la vostra col·laboració.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular