miércoles, septiembre 27, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

15/05/2019

Creu Roja local i l’Ajuntament de Ciutadella han acordat posar en marxa una recollida d’aliments bàsics a tots els centres educatius amb caràcter extraordinari, atesa la situació de manca de reserves actual.

La situació econòmica que pateixen encara a dia d’avui un nombre considerable de famílies amb dificultats per a poder cobrir les necessitats més bàsiques, com ara l’alimentació, obliga a fer una crida a la ciutadania per tal de millorar la qualitat de vida d’aquestes que es troben en situació vulnerable.

En els darrers temps, Creu Roja lliura aliments de forma setmanal als casos de necessitat alimentària. Però actualment les reserves d’aliments es troben al mínim, o bé esgotades.

Per aquest motiu, i en col·laboració amb els Serveis Socials de l’Ajuntament de Ciutadella, Creu Roja fa una crida solidària a tots els centres educatius per tal de poder proporcionar els aliments més bàsics a les persones i a les famílies que estiguin en aquesta situació. Per aliments bàsics entenem: arròs, llegums, llet (de qualsevol tipus), salsa de tomàtiga, oli, galetes, etc.

Per tal de no col·lapsar l’organització i intentar cobrir la demanda d’aquests aliments bàsics durant el major temps possible, es proposa una organització per productes, de manera que en cada centre es faci la captació, durant tota la campanya, del producte o dels grups de productes proposats segons el full que es presenta adjunt.

Es proposa iniciar la campanya al més prest possible, atesa la urgència de la situació; si és possible, durant aquesta setmana i fins al dia 14 de juny. Periòdicament (segurament cada divendres) Creu Roja passarà a recollir els aliments recaptats per cada centre (en cas de saturació, podeu avisar al telèfon 971 38 19 93 o bé escriure a [email protected]).

És també important que aquesta informació arribi a totes les famílies dels alumnes, a través dels tutors, per tal d’aprofitar al màxim la campanya.

  

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular