lunes, junio 5, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

15/05/2019

La sala Citur de l’Ajuntament de Ciutadella ha acollit aquest matí la reunió de la Junta Local de Seguretat de les festes de Sant Joan entre totes les administracions implicades.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Ciutadella, Govern balear i Govern central (a través de la delegada del govern de l’estat a Balears) han acordat augmentar el dispositiu d’emergències i el nombre d’efectius per garantir la seguretat de les festes de Sant Joan de Ciutadella de Menorca. D’aquesta manera, el Govern balear reforçarà el dispositiu amb 47 membres de Protecció Civil (entre d’ells de Mallorca, Eivissa i Formentera ), i pel que fa als voluntaris de Menorca les inscripcions segueixen obertes ja que no es requereix de logística per a la gestió de passatges i allotjament. Suposarà una millora en la gestió de les emergències, i en especial del servei del 112. Pel que fa al Govern central, tindrà lloc un reforç dels efectius de la Policia Nacional, així com dels cossos de Guàrdia Civil i dels Agents de l’Autoritat Portuària, destinats a les festes.

Per altra banda, pel que fa als cossos de Policia Local, s’està a la espera d’arribar a una solució en relació amb les reivindicacions plantejades per part de l’Agrupació Sindical de Policies Locals de Menorca (ASPLM) en relació amb la necessitat de millorar les condiciones del efectius que presten serveis durant les festes patronals de Menorca, el que s’espera tingui lloc en breu segons es desprèn de la reunió de la junta de batlles de Menorca que va tenir lloc el passat dia 9 de maig, on l’Ajuntament de Ciutadella va plantejar millores al’efecte.

En relació amb la seguretat privada i serveis auxiliars, resta ultimar el procés de licitació del contracte corresponent, el que –tal i com es va anunciar mitjançant nota de premsa del passat 8 de maig– es farà a través d’un procediment urgent per tal que l’adjudicació es produeixi abans de la finalització d’aquest mes de maig.

En tot cas, el dispositiu de seguretat ja està en marxa, amb les tasques definides i la coordinació entre els diferents cossos de seguretat molt avançada.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular