martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

10/05/2019

El pròxim dilluns, dia 13 de maig, s’iniciaran les obres de renovació del paviment del camí de la Trinitat, del terme municipal de Ciutadella. L’actuació consistirà en la neteja i el desbrossament de les voreres del camí, i la posterior estesa d’una capa d’aglomerat asfàltic de 4 cm d’espessor al llarg de 1’4 km, des del desviament de la rotonda de la ronda Sud fins a l’alçada del lloc de Sant Jordi, aproximadament.

El cost total de la inversió s’estima en 109.795,41 €, finançats entre l’Ajuntament de Ciutadella i el Consell Insular de Menorca, mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració per al manteniment i la millora de la xarxa de camis rurals del municipi. En aquest cas, l’empresa adjudicatària de l’obra ha estat Construcciones Olives SL, i el termini d’execució es fixa en un mes.

Amb aquesta actuació ja seran cinc els camins rurals que s’han asfaltat de nou durant aquesta legislatura, després de les millores realitzades als camins de Son Saura, la Vall, cala en Turqueta i s’Hort de ses Taronges.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular