domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

07/05/2019

L’empresa Menorcatel ha estat l’adjudicatària d’una actuació que permetrà modernitzar el servei de telefonia de l’Ajuntament i millorar l’atenció al públic amb la incorporació de les noves tecnologies de la comunicació. Un cop amortitzada la inversió en 4 anys, l’Ajuntament passarà a estalviar prop de 30.000 euros anuals en telefonia, en comparació amb el contracte que encara actualment té amb Telefónica.

A més, amb la incorporació d’aquesta nova tecnologia, l’Ajuntament de Ciutadella s’integrarà en la xarxa de telefonia fixa d’àmbit insular ja existent entre el CIMe, SILMe, i, de moment, els ajuntaments de Sant Lluís i des Castell, i que permet que les trucades entre aquestes administracions viatgin per la xarxa corporativa de dades que s’implementa sobre la xarxa física de fibra òptica propietat del CIMe, i, per tant, sense cost.

Actualment el contracte que l’Ajuntament de Ciutadella manté en vigor des de fa anys per a la telefonia (fixa i mòbil) té un cost de més de 80.000 euros anuals. Amb aquesta actuació la despesa disminuirá substancialment, fins a una reducció pròxima al 40 per cent en els propers anys.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular