miércoles, junio 7, 2023

GALERIA DE IMÁGENES: Pregones de las Fiestas Patronales 2023

San Fernando de Henares dio el ‘pistoletazo...

Humanes de Madrid celebrará la V Edición de la Noche en Blanco.

Las Concejalías de Juventud y Deportes del...

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

07/05/2019

«És més fàcil fer-ho bé». Aquest és el missatge i el lema de la campanya que han posat en marxa els vesins i vesines de Ciutadella a través de la Comissió de Vesins i de les associacions de vesins que hi formen part.

A través de tres vídeos on els mateixos vesins i vesines són els protagonistes, es vol sensibilitzar sobre la responsabilitat que tenim de mantenir neta la nostra ciutat. En concret, es mostra com es pot millorar la gestió dels residus voluminosos que es deixen als contenidors, les caques de cans que no es recullen, les pipes, xiclets, papers i altres objectes que es tiren al carrer.

També han participat en aquests vídeos membres del Consell Infantil i hi ha col·laborat d’una manera especial el Foto Club del Cercle Artístic.

La Comissió de Vesins fa mesos que està preparant aquesta campanya perquè hi veia la necessitat de recordar a la ciutadania que la ciutat la feim entre tots i totes i que quan una cosa no ens agrada, la podem millorar entre tothom, és una responsabilitat de tothom. Aquest és la filosofia de ciutat educadora que Ciutadella pretén . En aquest cas, un dels aspectes que totes les associacions de vesins que participen a la Comissió Municipal de Vesins es queixaven era de l’incivisme i la manca de conscienciació d’algunes persones que embruten els carrers de la ciutat com si no fos casa seva, entenent que és l’Ajuntament que ho ha de fer net. Per açò van decidir posar en marxa aquesta campanya.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular