lunes, enero 30, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

26/04/2019

Un any més, des del Servei Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Ciutadella es presenta la Guia d’activitats d’estiu 2019.

Aquesta guia recull un seguit d’ofertes d’activitats que es realitzaran a Ciutadella durant els mesos d’estiu, i pretén ser un recurs àgil i facilitador per a les famílies i per a la conciliació laboral i familiar durant les vacances.

Aquesta guia, en efecte, és el resultat del recull de dinou activitats que ofereixen diferents entitats i associacions de Ciutadella, per a joves d’entre 3 i 17 anys. Vol ser una eina pràctica per ajudar els pares, les mares, i els avis i les àvies en una millor conciliació laboral de les famílies. El calendari començarà després de Sant Joan i es perllongarà durant els mesos de juliol, agost i setembre.

L’oferta és amplíssima, i abraça esports, lleure i propostes acadèmiques per tenir reforços escolars i aprendre idiomes moderns. A més, s’hi proposen campus de gimnàstica, campus de futbol, campaments, piragüisme, circ, robòtica, doma i esports eqüestres, etc.

Esperam que la Guia d’estiu 2019 us sigui funcional i pràctica, i que us ajudi en l’elecció de les activitats més adequades segons les vostres necessitats i els interessos dels vostres fills i filles.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular