miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

11/04/2019

Els membres del grup de voluntariat lingüístic han recorregut les parades de fruita i verdura, de carn i de peix de sa Plaça amb la intenció d’aprendre més sobre el vocabulari comercial i d’alimentació en català, i en les altres llengües d’interès del grup.

Dins el tercer trimestre del 2018 l’Ajuntament, a través del Centre de Català de Ciutadella, va obrir una borsa de voluntariat lingüístic i d’intercanvi multicultural amb la finalitat que els membres que en formen part puguin intercanviar coneixements lingüístics, i amb la condició que el català sigui una de les llengües d’intercanvi.

Actualment hi ha inscrites una trentena de persones a la Borsa, i es van trobant per parelles o per petits grups que intercanvien interessos lingüístics. Les llengües que més se senten parlar entre els membres del grup són el francès, l’anglès, l’italià, l’espanyol i, per descomptat, el català. Així i tot, la borsa és oberta per a qui vulgui formar-ne part. Les persones que hi estiguin interessades han d’apuntar-se al Centre de Català de Ciutadella, que es troba al segon pis de la Casa de Cultura.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular