domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

10/04/2019

El Museu municipal, gestionat per l’Ajuntament, convida a la ciutadania a la seva pròxima celebració del festival MAREMAGNVUM MMXIX, que tindrà lloc a Mallorca, Eivissa i Menorca durant la segona setmana del mes d’abril.

MAREMAGNVUM va nàixer a Mallorca per tal d’apropar l’antiguitat clàssica de les Illes Balears ara fa 5 anys i, des de l’any passat també es celebra a Menorca. Enguany, les activitats dins el marc d’aquestes jornades es faran a Menorca entre el dies 9 i 14 d’abril, amb una gran majoria d’elles tenint lloc a Can Saura (Ciutadella), però també comptarà amb altres espais com el casc històric de Ciutadella i el poblat talaiòtic de Torralba d’en Salort (Alaior).

Les propostes culturals sobre el món romà d’enguany inclouran visites guiades, conferències, tallers per a adults i fillets, la representació d’un monòleg teatral (ja representat al prestigiós festival de recreació històrica TARRACO VIVA), una demostració i pràctica de tir amb fona, i la projecció de la pel·lícula “La Vida de Brian” en versió original subtitulada amb motiu dels 40 anys de la seva estrena.

Els organitzadors del festival MAREMAGNVM 2019 a Menorca són l’associació MAREMAGNVM Balears i el Consell Insular de Menorca, organisme que dona suport econòmic a l’esdeveniment, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ciutadella i el Museu Municipal de Ciutadella, a més d’altres entitats en matèria de suport logístic.

Podeu trobar el programa del festival clicant AQUí.

S’especifica cadascuna de les activitats, incloent horaris, lloc de celebració i si es requereix inscripció prèvia, en cas d’aquelles activitats amb aforament limitat.

Per a més informació, podeu visitar el web www.maremagnum.org , o bé telefonar al 655424436 o enviar un e-mail a maremá[email protected]

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular