miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

08/04/2019

La iniciativa pretén implicar al major nombre possible d’establiments, als quals la mesura els suposarà un cost zero.

L’Ajuntament de Ciutadella ha convocat per dimarts dia 9 als bars i establiments que obren les seves portes per Sant Joan per tal d’explicar-lis la campanya de reducció de residus. Aquesta iniciativa ja es va provar l’any passat a les altres poblacions de l’illa gràcies al Consorci de Residus, amb molt bona resposta.

La proposta del consistori és la de fer pagar un euro per cada got que l’establiment adquireixi per festes, el qual es vendrà pel mateix import als ciutadans i visitants. En cas que, passades les festes, l’establiment tengui un romanent de gots que no ha venut, els podrà tornar al Consorci, de manera que haurà recuperat la inversió feta sens cap cost afegit.

L’objectiu principal d’aquesta proposta impulsada conjuntament pel servei de festes i medi ambient, és la reducció de gots d’un sol ús. El perill que suposen quan queden tirats al terra tant per persones com per cavalls, s’afegeix a l’impacte medi ambiental i el cost de la posterior neteja, en acabar les festes.

A la trobada del dia 9, que es farà a la sala de juntes del consistori a les 10’30 hore, hi assistirà la regidora de medi ambient de Ferreries, on l’any passat ja es va provar aquesta iniciativa per les festes de Sant Bartomeu. També hi seran presents representants del Consorci de Residus i Energia de Menorca

Per més informació feu clic AQUÍ

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular