miércoles, junio 7, 2023

Aplazada la feria de Mascotas

La IV Feria de Mascotas que debiera...

CURSOS DE NATACIÓN Y AQUAGYM: Verano 2023

El Ayuntamiento de San Fernando de Henares,...

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

04/04/2019

L’Ajuntament ha obert el concurs d’imatge de les festes de Sant Joan corresponent al 2019; l’admissió de peces originals acabarà dia 3 de maig.

Hi poden concórrer totes aquelles persones que ho vulguin fer, de forma individual o col·lectiva. Hom pot participar-hi amb una obra o més d’una, fins a un màxim de tres.

Se n’han de presentar els originals i, a més, cal que siguin obres que no hagin estat mai guardonades en cap premi de fotografia o pintura i/o altres convocatòries artístiques, ni tampoc publicades en cap mitjà de comunicació.

S’hi atorgarà un premi únic de 500 € a la imatge guanyadora. Aquest premi serà indivisible i podrà declarar-se desert.

Segons el costum, l’obra guanyadora servirà per fer el cartell de les festes de Sant Joan 2019 i per a altra propaganda impresa de les festes d’enguany, si es dóna el cas; i serà propietat de l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca, que en tindrà tots els drets. El termini d’admissió d’originals finalitzarà a les 14 hores del 3 de maig. Es poden lliurar en mà o es poden remetre a: Ajuntament de Ciutadella de Menorca. Regidoria de Cultura. Plaça des Born, 15. 07760 Ciutadella de Menorca. I han d’anar adreçades al Jurat Qualificador del Concurs d’Imatge de les Festes de Sant Joan 2019.

Per a més informació, s’habiliten el telèfon 971 48 41 54 i l’adreça electrònica [email protected] 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular