lunes, junio 5, 2023

Consulta censo electoral – Ayuntamiento Estella-Lizarra Udala

Ya se puede consultar el censo electoral...

Elecciones Generales, 23 de Julio de 2023

      ELECCIONES GENERALES (23 de julio de 2023) Durante el...

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

04/04/2019

El passat 20 de març deu alumnes treballadors iniciaren contracte amb l’Ajuntament de Ciutadella a través del programa SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ «Ens movem pel medi ambient». Actualment compaginen la formació del certificat de professionalitat de nivell 3 «Interpretació i Educació Ambiental» amb el treball efectiu en diferents programes impulsats per l’entitat i relacionats amb l’àmbit d’estudi del curs.

El projecte es duu a terme a proposta de l’Àrea de Dinamització Econòmica, Servei de Formació i Ocupació. Aquesta iniciativa és finançada amb fons del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) mitjançant Conferència Sectorial.

El programa té una durada de nou mesos, amb l’objectiu de capacitar l’alumnat de les competències professionals necessàries per poder desenvolupar les labors d’educació ambiental dins la comunitat, orientat preferentment envers la prevenció i la resolució dels conflictes locals, però sense perdre la perspectiva dels assumptes globals.

L’interès general i social d’aquest projecte, a part de millorar la possibilitat d’inserció al mercat de treball dels participants, és també promoure la complaença del medi ambient, així com també el deure de conservació a través del desenvolupament d’actuacions d’educació ambiental entre tots els col·lectius que conformen la comunitat local; inclosos aquells que tradicionalment queden exempts d’aquest tipus d’accions, com poden ser les persones de la tercera edat, les persones amb capacitats diverses i/o els col·lectius en risc d’exclusió social, per afavorir, així, la inclusió de totes les persones en els processos de participació ambiental.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular