viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

04/04/2019

Pensant en el suport social i emocional que sovint necessiten les dones que han patit violència de gènere, o bé que es troben en situació de vulnerabilitat, l’Ajuntament de Ciutadella ha posat en marxa un projecte de suport amb la denominació Taller Espai Dona. La iniciativa serà desenvolupada amb la col·laboració de l’associació Alterversió, que també hi dona suport.

El projecte serà finançat amb els 1.000 euros que es van aconseguir amb l’organització del fòrum de teatre realitzat els passats dies 8 i 9 de març, en el marc del Dia Internacional de la Dona. L’Ajuntament i el grup de Teatre Sant Miquel van organitzar un fòrum de teatre per la igualtat, en el curs del qual es presentaren unes obres que pretenien posar en evidència aspectes de la nostra societat, que, de manera invisible i subtil, segueixen reproduint estereotips de gènere i dificulten una vertadera igualtat entre homes i dones.

El projecte Taller Espai Dona consisteix en la realització de cinc tallers, que seran

desenvolupats del 5 d’abril al 10 de maig, com a punts de trobada a través dels quals es pretén que les dones que hi participin puguin fer xarxa, donar-se suport i compartir les seves experiències, inquietuds i necessitats per millorar el seu benestar. Les persones interessades es podran inscriure mitjançant un missatge a l’adreça electrònica [email protected]

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular