miércoles, septiembre 27, 2023

Los 300 de Nuevo Baztán en la Fundación

Se acerca la conmemoración más importante de...

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

28/03/2019

El dissabte 30 de març, de 20.30 a 21.30 h,  Ciutadella  s’unirà a milions de persones en tot el planeta per a celebrar l’Hora del Planeta de WWF, i apagarà l’enllumenat ornamental de la façana de l’Ajuntament i de l’eix central del nucli històric durant una hora per a mostrar el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic. En sumar-se a aquesta celebració local, l’Ajuntament participarà en un moment simbòlic que no pretén produir un estalvi d’energia durant una hora, sinó cridar l’atenció sobre els reptes als quals s’enfronta el nostre planeta, i recordar que canviar pel clima és a les nostres mans.

Amb el lema «Apaga per la natura», l’Hora del Planeta 2019 vol posar de manifest que després de molts anys de treball a tot el món, la transició ecològica està en marxa. Per fi governs, ciutats, ciutadans i empreses estan començant a mobilitzar-se i milers d’iniciatives en favor del clima i la natura s’estan produint. Però necessitam més ambició i més rapidesa ja que el canvi climàtic i la pèrdua de natura combinades posen en perill la nostra qualitat de vida i la de les generacions futures, pel que és urgent actuar junts i a la vegada.

L’Ajuntament de Ciutadella ha realitzat esforços durant els darrers anys per reduir el consum energètic i millorar l’eficiència de l’enllumenat públic, i convida tot ciutadella a sumar-se a aquesta iniciativa, i a prendre mesures d’estalvi i eficiència energètica a les seves cases, als negocis i a les empreses, per tal de lluitar contra el canvi climàtic.

Per a més informació, visitau el web www.horadelplaneta.es 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular