miércoles, junio 7, 2023

VI TORNEO INTERNACIONAL CIUDAD DE LA ALHAMBRA

El próximo sábado, 3 de junio, el...

Ajuntament de Maó

Maó, 1 de juny de 2023. L’Ajuntament...

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

Imatge18/03/2019

Aquesta setmana han finalitzat les obres de millora del camí de s’Hort de ses Taronges, a la zona sud del terme municipal de Ciutadella. L’actuació ha consistit en la neteja i desbrossament de les voreres del camí, i la posterior estesa d’una capa d’aglomerat asfàltic de 4cm d’espessor al llarg de 2,4km, dividits en dos trams: el primer, des del desviament de la ronda sud, fins a l’alçada del camí de Son Vives. I el segon tram, comprès entre la corba de Son Olivaret (a la carretera Cap d’Artrutx), fins al lloc de Son Xoriguer.

En aquests moment, la prioritat del Consistori és que les obres que està executant Red Eléctrica de España a la resta de camí, s’executin el més ràpid possible per minimitzar les molèsties al veïns i veïnes afectades. En aquest sentit, el regidor delegat de camins rurals José López, assegura que “des de l’Ajuntament de Ciutadella s’està insistint a REE perquè asfaltin la totalitat del camí que estan afectant per les obres d’interconnexió Mallorca-Menorca“. D’aquesta manera, el paviment del camí de s’Hort de ses Taronges podria quedar totalment renovat.

Amb aquesta actuació ja seran quatre els camins rurals que han renovat el seu paviment durant aquesta legislatura, després de les millores realitzades al camí Son Saura, La Vall i Cala’n Turqueta, amb més de 10km de camins asfaltats de nou i una inversió total que supera els 650.000€. 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular