miércoles, junio 7, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

15/03/2019

L’Ajuntament ha adjudicat l’ús privatiu d’onze parcel·les d’hort a Sa Vinyeta a d’altres tantes persones pensionistes, mitjançant el corresponent acte de signatura de les llicències. El adjudicataris es corresponen als sol·licitants que es van presentar a la convocatòria aprovada al finals de 2018.

Als horts urbans de sa Vinyeta, actualment, hi ha un total de 19 persones pensionistes amb una parcel·la adjudicada, i es preveu que el darrer trimestre d’enguany es torni a treure una nova convocatòria per a les parcel·les que resten encara lliures.

Les parcel·les per a ús individual tenen uns 40 m2 i les llicències d’ús es donen per un període de 4 anys; en finalitzar aquest termini les persones adjudicatàries s’hauran de tornar a presentar a la convocatòria corresponent. S’hi pot sembrar qualsevol tipus d’hortalissa, tenint cura de no malgastar l’aigua i sense utilitzar ni adobs ni fitosanitaris de síntesi química.

L’Ajuntament de Ciutadella de Menorca recorda que si alguna persona o entitat hi està interessada i en vol més informació, pot consultar el web municipal o es pot dirigir a Ca sa Milionària, on li donaran tota la informació necessària.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular