domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

05/03/2019

Dins de la línia d’anys passats, de nou l’Ajuntament de Ciutadella ha coordinat un ampli programa de commemoracions ciutadans del Dia Internacional de la Dona, sota el lema de «Ciutadella borina per la igualtat».

El públic hi trobarà un seguit de propostes ben diverses, com ara: lectura d’un manifest, xerrades, exposicions, contacontes, fòrum de teatre, un concert al Socors i recitals poètics, el programa el podeu consultar AQUÍ.

A través d’aquest programa conjunt de les entitats ciutadanes, «volem visibilitzar —ha dit la regidora de Participació, Laura Anglada— que a Ciutadella ens estem mobilitzant i organitzant per construir una ciutat on sigui real la igualtat de drets i oportunitats entre homes i dones».

La intenció és llençar el missatge que resulta ben urgent anar construint entre tots i totes una societat igualitària, dins de la qual puguem conviure amb les diferències entre les persones, independentment del seu gènere, «però no acceptam les desigualtats que discriminen, que generen abusos de poder i tot tipus de violències».

Laura Anglada, finament, ha remarcat: «L’objectiu és que decidim en quina societat volem viure, que ens ajuntem, i que expressem allò que desitjam sense pors ni prejudicis».

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular