lunes, marzo 27, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

04/03/2019

La batlessa de Ciutadella Joana Gomila ha lliurat a la consellera un document que recull la primera proposta de memòria descriptiva dels possibles usos de l’espai que deixarà la Clínica Juaneda al Patronat Municipal de l’Hospital. Es tracta d’un edifici de propietat municipal i annex a la residència geriàtrica. La intenció es reconvertir l’espai que actualment ocupa la Clínica Juaneda en un espai social.

La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, i la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, han mantingut una reunió per valorar la possibilitat de reconvertir l’espai que actualment ocupa la Clínica Juaneda en un espai social. La batlessa ha lliurat a la consellera un document que recull la primera proposta memòria descriptiva dels possibles usos de l’espai que deixarà la Clínica Juaneda al Patronat Municipal de l’Hospital. Es tracta d’un edifici de propietat municipal i annex a la residència geriàtrica.

El Govern Balear s’ha mostrat interessat a aprofitar aquesta oportunitat, que permetria ampliar serveis per a persones grans amb dependència, com puguin ser places residencials o places de respir, al mateix edifici on està ubicada la residència geriàtrica. A la reunió s’ha acordat que en els pròxims dies el director general de Planificació i Serveis Socials i el gerent del Consorci de Recursos Sociosanitaris es desplaçaran a Ciutadella per conèixer l’espai i valorar-lo in situ.

La Clínica Juaneda abandonarà les instal·lacions al llarg de l’any 2021 per la finalització del conveni actual.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular