martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

28/02/2019

L’Ajuntament i el grup de Teatre Sant Miquel organitzen un fòrum de teatre per la igualtat amb motiu del proper 8 de març, Dia Internacional de la Dona. L’obra tindrà lloc divendres 8 i dissabte 9 de març a la sala d’actes del teatre Sant Miquel, situat al carrer de ses Andrones de Ciutadella.

Es presenten tres obres de petit format, amb una durada total de 45 minuts, les quals pretenen posar en evidència aspectes de la nostra societat, que, de manera invisible i subtil, segueixen reproduint estereotips de gènere i dificulten una vertadera igualtat entre homes i dones: els estereotips de gènere que estan presents en els jocs infantils, i les incoherències entre allò que deim i el que realment feim; la influència, al llarg de la història, d’alguns sectors de l’església en la construcció d’una societat patriarcal i desigual en drets i oportunitats; i, per acabar, la visió i la manipulació que es fa de la imatge i dels cos de la dona com a objecte de valor i de desig, i de com en podem ser partícips inconscients.

L’objectiu és obrir un debat posterior per convidar el públic assistent a debatre i definir entre tothom quina societat volem, i que comptarà amb la col·laboració de l’associació Xarxa Matriu.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament i el grup de teatre de Sant Miquel volem qüestionar alguns patrons, valors i estructures de la societat en què vivim que dificulten la transformació cap a una societat igualitària, i reivindicar una ciutat on la igualtat de drets i d’oportunitats entre els homes i les dones sigui real.

El benefici de la venda de les entrades serà per donar suport a un projecte solidari amb grups de dones víctimes de violència de gènere.

La venda d’entrades es farà els dies 6 i 7 de març al mateix teatre, entre les 19.30 i les 21 h, i una hora abans de la funció a la taquilla.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular