domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

27/02/2019

El programa Som Dones ha tret a llum el segon cas, corresponent al mes de febrer, dedicat a la figura de l’esportista Ruth Moll.

Es tracta d’una iniciativa per donar a conèixer DONES que han aconseguit allò que s’han proposat i allò que han somiat en la seva vida, tot desafiant els estereotips de gènere i els rols socials. Com ja va quedar palès amb el nom que va inaugurar la sèrie,la pedagoga Pilar Benejam, també Ruth Moll és una dona que ha demostrat que si hom vol, les metes es poden aconseguir.

Al seu torn, Ruth Moll, que ha estat la primera dona europea a culminar el Kilimanjaro amb una bicicleta de muntanya, s’afanya a marcaar-se metes de superació i de millora de la condició de gènere. En un dels molts projectes que porta entre mans ara mateix, lluita per la igualtat de les dones en la pràctica del ciclisme. «Actualment, en aquesta línia, realitzam activitats que ajudin a assegurar que les dones siguin autosuficients», una circumstància essencial per «aspirar a una bona equitat de gènere».

A través d’una sèrie que cobrirà cada mes de l’any 2019 amb successius casos de dona, l’Ajuntament de Ciutadella vol fer arribar el missatge que totes les dones tenen dret a fer i a ser el que desitgin sense que, en cap cas, els estereotips de gènere, la societat patriarcal, les diferents formes de violència de gènere, les pressions socials, el que els altres esperen de nosaltres… condicionin l’assoliment dels seus objectius, somnis i projectes. A través d’elles es pretén conscienciar i sensibilitzar sobre un dels valors de la ciutat educadora, com és el dret que tenen totes les persones de gaudir, en condicions de llibertat i d’igualtat, dels mitjans i de les oportunitats de formació, entreteniment i desenvolupament personal que la pròpia ciutat ofereix.

Feu clic a la imatge per ampliar-la.  

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular