viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

26/02/2019

Aquest 13 de febrer, i després de 12 mesos, ha finalitzat amb èxit el projecte IAMO 2017, amb el qual l’alumnat treballador contractat per l’Ajuntament de Ciutadella ha pogut aprendre i demostrar la seva vàlua als diferents serveis i departaments del municipi com a auxiliars administratius.

A més de l’experiència laboral, han cursat satisfactòriament la formació que els permet obtenir el certificat de professionalitat de nivell 2 “Activitats administratives en la relació amb el client”. Una formació adient, cercada i valorada en el món laboral.

Actualment un gran nombre d’empreses cerquen perfils administratius polivalents que sàpiguen i desitgin treballar amb el client, perquè en molts casos són el primer contacte que té un possible client amb l’empresa, i és fonamental que l’atenció i el tracte rebut siguin excel·lents. És en aquesta línia que s’ha treballat al llarg del projecte.

La clausura definitiva del programa serà el pròxim 28 de febrer, amb la finalització del contracte del personal del projecte: administració, docència i direcció.

El projecte IAMO 2017, que ha comptat amb el finançament del fons de Conferència Sectorial i amb la participació del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), va iniciar-se el passat 1 de febrer del 2018 per mitjà d’una subvenció sol·licitada per l’Àrea de Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Ciutadella, a proposta de la regidora Noemí Camps.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular