domingo, marzo 26, 2023

Agenda cultural del 24 al 26 de marzo

Te mostramos las actividades para disfrutar del...

ANGIE LORENA PALACIOS SALAZAR

Facebook Twitter Youtube Instagram Buscar Home Tuluá Nuestro Alcalde Historia Símbolos Mapas Información Geográfica Información Estadística Galería Fotográfica Programas Planes Planes Institucionales y...

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

11/02/2019

L’Ajuntament de Ciutadella vol expressar el més sentit condol per la defunció d’Aina Moll i Marquès.

Ens ha deixat una gran filòloga , nascuda a Ciutadella, al carrer de sa Font, l’any 1930, filla de Catalina i Francesc de Borja Moll amb qui compartí l’estima per la llengua catalana.

Ciutadella sempre l’ha tinguda com a figura principal en la lluita social i política per la normalització de la nostra llengua. Aina Moll ens va ensenyar a establir les primeres estratègies de les institucions democràtiques a favor de la normalització de la llengua catalana, i juntament amb el seu pare Francesc de Borja Moll, fill il·lustre del nostre poble, ha estat la gran lingüista del segle XX a Ciutadella.

La seva dedicació, lluita i difusió de la llengua catalana han estat cabdals per a la nostra cultura i la identitat com a poble, contribuint a donar força a les nostres arrels. Per tot açò, i molt més, gràcies Aina Moll i Marquès. Al Cel siguis.

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular