viernes, marzo 31, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

06/02/2019

L’Ajuntament de Ciutadella obrirà divendres un termini de quinze dies per rebre ofertes en la licitació de la seguretat privada de les festes de Sant Joan d’enguany. La previsió és que a mitjan mes de març es pugui resoldre i adjudicar el servei.

L’import total és de 66.397,4 €, dues terceres parts del qual són per cobrir les despeses que suposa el transport de personal, per als casos que venguin de fora de l’illa.

En concret, l’Ajuntament licita la seguretat privada que duu a terme els filtres del Primer Toc, del Caragol des Born i dels Jocs des Pla. També es licita el cost dels auxiliars de servei per a fer els passadissos i els controls de les tarimes des Pla.

Enguany s’ha considerat adient que la licitació sigui treta per lots separats, per tal d’afavorir la participació de les petites i mitjanes empreses. Així, les empreses es podran presentar als dos serveis per separat, la qual cosa permetrà que la mesa pugui escollir la millor oferta econòmica de servei en cada cas. En el supòsit que un lot quedi desert i l’altre cobert, es trauria una nova licitació per al servei que hagi pogut quedar desert.

D’altra banda, l’Àrea de Festes també treballa en la redacció d’un altre plec de condicions per licitar la compra d’un equipament de càmeres que serviria per dur a terme els recomptes de públic al Caragol des Born i als Jocs des Pla. La previsió serà la compra d’11 càmeres 3D, més tota la instal·lació que requereixen; com ara les antenes de transmissió de dades, les antenes receptores omnidireccionals, o el programari de gestió de gràfics.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular