domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

05/02/2019

 L’Ajuntament de Ciutadella, amb l’objectiu de fomentar un dels valors de la ciutat educadora, com ho és el seu teixit associatiu, ha posat en marxa una enquesta per tenir més informació sobre les associacions, per conèixer-ne les propostes i les necessitats.

L’associacionisme —ha dit la regidora de Participació, Laura Anglada— és un dels valors de la nostra ciutat que enriqueix i dinamitza les activitats, educa i transmet valors a les persones, fomenta la cohesió social i contribueix a l’organització de la ciutadania i al treball en equip. Per aquests motius, sols es pot agrair la tasca que fan les més de dos centenars que hi ha al nostre municipi, ha remarcat Laura Anglada.

L’enquesta serà molt útil per tenir un diagnòstic més encertat i real de la situació, la visió i les propostes de les associacions sobre el municipi, sobre les associacions mateixes i sobre el paper de l’Ajuntament.

La participació en aquesta enquesta és important per seguir treballant en el suport del Projecte de ciutat i de la tasca com a entitats. Les entitats interessades a emplenar-la ho poden fer fins a la data límit del 15 de març del 2019.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular