domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

31/01/2019

Aquesta és una iniciativa per donar a conèixer DONES que han aconseguit allò que s’han proposat i allò que han somiat, tot desafiant els estereotips de gènere i rols socials. Són DONES que han demostrat que si vols, pots.

Al llarg de la història les dones han hagut d’obrir-se camí en un món que les considerava actores secundàries de la realitat social. Moltes d’aquestes dones, lluny de conformar-se amb el rol que s’havia establert per a elles en la societat, han estat capaces de lluitar per les seves idees i agafar totes aquestes barreres i els obstacles per a convertir-los en mitjans de creixement personal.

Amb aquest projecte, a través del qual cada mes presentarem una DONA propera, que té una relació directa amb Ciutadella i que ha deixat la seva petjada al nostre municipi, volem visibilitzar dones que, segurament sense ser-ne conscients, molts cops, han posat el seu gra d’arena per fer que la nostra ciutat sigui més igualitària. Són dones que han aconseguit allò que s’han proposat, tot desafiant en algunes ocasions els rols establerts i han aplanat, així, el camí cap a la igualtat. Amb el seu exemple, volem mostrar que les dones podem aconseguir el que ens proposem.

A través d’elles, l’Ajuntament de Ciutadella vol fer arribar el missatge que totes les dones tenen dret a fer i a ser el que desitgin sense que, en cap cas, els estereotips de gènere, la societat patriarcal, les diferents formes de violència de gènere, les pressions socials, el que els altres esperen de nosaltres… condicionin l’assoliment dels seus objectius, somnis i projectes. A través d’elles es pretén conscienciar i sensibilitzar sobre un dels valors de la ciutat educadora, com és el dret que tenen totes les persones de gaudir, en condicions de llibertat i d’igualtat, dels mitjans i de les oportunitats de formació, entreteniment i desenvolupament personal que la pròpia ciutat ofereix.

Amb aquest projecte, els volem fer un homenatge i un agraïment, a elles i a tota la resta de dones.

Aquestes son les dones que volem destacar:

Feu clic a la imatge per ampliar-la.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular