domingo, marzo 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

31/01/2019

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de millora del camí de l’Hort de ses Taronges, a la zona sud del terme municipal de Ciutadella. L’actuació consistirà en la neteja i el desbrossament de les voreres del camí, i la posterior estesa d’una capa d’aglomerat asfàltic de 4 cm d’espessor al llarg de 2,4 km, dividits en dos trams: el primer, que parteix del desviament de la ronda sud i va fins a l’alçada del camí de Son Vives; i un segon tram comprès entre el revolt de So n’Olivaret (a la carretera de Cap d’Artrutx) fins al lloc de Son Xoriguer.

Segons assegura el regidor delegat de Camins Rurals, José López: “Aquesta actuació era necessària perquè feia molt de temps que no s’invertia cap euro per millorar aquesta via, i el paviment ja presentava un estat de deteriorament bastant important”. A més, assegura: “Es tracta d’un camí molt conegut a Ciutadella, que condueix a un bon nombre de llocs i horts, i és molt utilitzat com a ruta ciclista durant tot l’any”.

Amb aquesta actuació ja seran quatre els camins rurals que s’han asfaltat de nou durant aquesta legislatura, després de les millores realitzades als camins de Son Saura, la Vall i cala en Turqueta. L’objectiu és que abans d’estiu s’hagin completat les obres al camí de l’Hort de ses Taronges i en un tram del camí de la Trinitat. Seguidament, diu el regidor, la prioritat hauria de ser “començar a treballar en la redacció del projecte de millora del camí del Pilar, que també necessita alguna actuació important i hauria de ser el pròxim objectiu a afrontar”.

El cost total de la inversió es calcula en 182.000 €, finançats entre l’Ajuntament de Ciutadella i el Consell Insular de Menorca, mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració per al manteniment i la millora de la xarxa de camis rurals del municipi. En aquest cas, l’empresa adjudicatària de l’obra és M. Polo SL, i el termini d’execució es fixa en un mes.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular