viernes, marzo 31, 2023

GABRIELA PIMIENTA SERRANO

Facebook Twitter Youtube Instagram Buscar Home Tuluá Nuestro Alcalde Historia Símbolos Mapas Información Geográfica Información Estadística Galería Fotográfica Programas Planes Planes Institucionales y...

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

31/01/2019

L’Ajuntament de Ciutadella, a proposta de la regidora de Formació i Ocupació, Noemí Camps, ha sol·licitat la subvenció SOIB30 Formació i Ocupació, concedida pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i cofinançat pel fons de Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

El programa, anomenat «Movem-nos pel medi ambient!», té l’objectiu d’oferir FORMACIÓ en el certificat de professionalitat nivell 3 d’Interpretació i Educació Ambiental i FEINA remunerada en el sector.

El projecte va dirigit a persones desocupades majors de 30 anys que compleixin algun dels requisits d’accés següents:

– Tenir el títol de batxillerat.

– Tenir un certificat de professionalitat (CP) de nivell 3.

– Tenir un certificat de professionalitat (CP) de nivell 2 de la mateixa família i de l’àrea professional del certificat de professionalitat al qual es vol accedir.

– Haver superat un mòdul formatiu que pertany al certificat de professionalitat al qual es vol accedir.

– Haver superat el curs d’orientació Universitària (COU).

 Complir algun dels requisits acadèmics d’accés als cicles formatius de grau superior:

Tenir el títol de batxillerat o el certificat acreditatiu d’haver superat totes les matèries de batxillerat o tenir un títol de nivell acadèmic superior.

– Tenir un títol de tècnic d’un cicle formatiu de grau mitjà o de grau superior.

Haver superat el curs de formació específic per a l’accés a cicles de grau superior de formació professional en centres públics o privats autoritzats per l’administració educativa.

– Haver superat la prova d’accés a cicles formatius de grau superior de formació professional.

– Haver superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o 45 anys.

– Haver superat les proves de competències clau necessàries per cursar amb aprofitament la formació del certificat del professionalitat.

Es preveu que s’iniciï el 20 de març de 2019 i que tengui una durada de 9 mesos, per la qual cosa es contractaran 10 persones, a part del seu respectiu equip pedagògic (director/a pedagògic/a, docent i suport pedagògic), que dirigirà aquest projecte.

Les persones interessades poden sol·licitar informació i/o tramitar la seva demanda de feina a través del web del SOIB (https://soib.es/seleccions-programa-soib-30-formacio-i-ocupacio/) o demanar cita prèvia a l’oficina del SOIB.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular