martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

29/01/2019

L’Ajuntament de Ciutadella ha organitzat per a les properes setmanes dos espais de ciutadania, amb dos objectius: primer, informar d’una manera directa i propera la ciutadania sobre la gestió pública per incentivar la participació ciutadana amb criteri i coneixement; i, segon, facilitar espais de diàleg per construir junts el nostre municipi. L’objectiu final és fomentar el model de Ciutadella com a ciutat educadora, i que impulsa una ciutadania activa i implicada.

ESPAI DE CIUTADANIA SOBRE EL PGOU

El primer espai de ciutadania serà per informar i facilitar les consultes ciutadanes sobre el document d’aprovació inicial del Pla general d’ordenació urbana (PGOU). Hi assistiran l’equip redactor, i els tècnics i regidors de l’Ajuntament de l’àrea que ho gestiona. El Ple del passat mes de desembre va ratificar l’Aprovació inicial del PGOU, que ara està en el termini d’exposició pública, durant el qual s’hi poden fer consultes i al·legacions. Aquest primer espai serà el divendres 1 de febrer a les 19.30 h a la sala Joana de Vigo i Squella de la Casa de Cultura. Es pot consultar tota la documentació relativa al document d’aprovació inicial al web: http://www.ajciutadella.org/Contingut.aspx?IdPub=38661.

ESPAI DE CIUTADANIA SOBRE ELS PRESSUPOSTOS 2019

El segon espai de ciutadania es dedicarà a informar i a resoldre consultes ciutadanes sobre el pressupost municipal aprovat per al 2019. Hi participaran l’alcaldessa, el regidor d’hisenda i els regidors d’altres àrees. Està previst per al dijous 14 de febrer a les 19.30 h a la sala d’actes Joana de Vigo i Squella de la Casa de Cultura. Es pot consultar tota la informació relativa al pressupost aprovat al web: http://www.ajciutadella.org/Contingut.aspx?IdPub=37248.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular