lunes, marzo 27, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

24/01/2019

 El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal i la batlessa de l’Ajuntament de Ciutadella, Joana Maria Gomila han signat aquest matí el conveni de col·laboració entre l’Agència Balear de l’Aigua i la Qualitat Ambiental (ABAQUA) i l’ajuntament per al subministrament d’aigua potable al municipi menorquí per als pròxims dos anys prorrogable un any més.

L’Agència Balear de l’Aigua i de la Qualitat Ambiental es compromet a satisfer la demanada d’aigua sol·licitada per l’Ajuntament de Ciutadella i que aquest a la vegada haurà de consumir un volum mínim d’aigua anual de 950.000 m3 procedent de la dessaladora de Ciutadella que recordem ja està preparada per poder subministrar aigua. El preu per m3 d’aigua subministrat serà de 0,95 euros (l’IVA exclòs).

Cal recordar que aquesta planta, que té una capacitat de producció de 3,5 hectòmetres cúbics a l’any, està construïda des de l’any 2010, però mai no s’havia posat en funcionament. En aquesta legislatura s’ha recepcionat la dessaladora, s’ha contractat a l’explotador i dut a terme les obres de connexió fins al dipòsit de Son Blanc, una obra finançada per l’impost de turisme sostenible amb 383.961,01 euros.

La compra d’aigua representarà una millora en la qualitat de l’aigua que se subministra als ciutadans. També permetrà disminuir la pressió als aqüífers i augmentar la possibilitat de reutilitzar l’aigua per al reg.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular