lunes, marzo 27, 2023

Ajuntament de Ciutadella de Menorca

NacionalAjuntament de Ciutadella de Menorca

Imatge21/01/2019

El 2019 és any d’eleccions europees i Menorca tindrà l’oportunitat d’implicar-se en el debat sobre el futur de la UE amb un esdeveniment que inclourà la projecció de cinc curtmetratges de directors europeus, i que tracten sobre drets i oportunitats a la UE i un diàleg obert a tots els ciutadans.

L’acte ‘Europa connecta amb Ciutadella’ tindrà lloc el divendres 25 de gener a Can Saura i comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Ciutadella de Menorca, Joana Gomila; el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas; la directora del Centre Balears Europa, Rosa Maria Cañameras, i la directora del Festival de Cinema de Menorca, Inés Garrell;

Projecció de curtmetratges #EUandME

Els diàlegs del cicle ‘Connecta amb Europa’ tenen l’objectiu d’implicar la ciutadania en el debat sobre el projecte europeu i escoltar les seves opinions sobre el paper que té la UE en el dia a dia i en la realitat del territori. A més, la projecció dels curtmetratges de cinema s’emmarca en la campanya #EUandME, que vol convidar a una reflexió sobre l’impacte que té la UE en el nostre dia a dia a través de la mirada de cinc joves directors de cinema europeus.

L’acte està organitzat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, el Festival de Cinema de Menorca, l’Ajuntament de Ciutadella i el Centre Balears Europa, amb la col·laboració del Cercle Artístic.

Connecta amb Europa. Diàleg ciutadà sobre el futur de la UE i projecció dels curts de directors europeus

Quan: divendres 25 de gener de 2019 a les 19.30 h

On: Can Saura (carrer del Santíssim, 2, Ciutadella)

La reforma de les institucions europees, les mesures per promoure el creixement i l’ocupació, la gestió de les migracions, el canvi climàtic o el mercat únic digital són alguns dels temes que s’abordaran en aquesta sessió, que estarà oberta a les intervencions del públic assistent.

La Comissió Europea organitza des de 2013 diàlegs ciutadans per apropar la UE als municipis. A Catalunya i les Illes Balears s’han fet més d’una trentena d’aquests diàlegs. El de Ciutadella serà el primer del cicle que s’ha programat per al 2019.

Diàleg a les xarxes socials

El debat sobre el futur de la UE també es podrà seguir a les xarxes socials, amb l’etiqueta #pensemEuropa, de manera que les persones que ho desitgin podran compartir les seves opinions abans, durant i després del debat.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular